Självkraft - Livscoach och Mentalt Medium Åsa Arksäter


Information om mig

Mitt namn är Åsa Arksäter.

Jag har arbetat med människor i hela mitt liv och har varit konstant nyfiken på vad som driver oss, vad som håller oss uppe och hur vi hanterar livet med allt vad det innebär.
Jag har mediterat och använt mig av mental träning i över 25 år.

Min nyfikenhet och behov av förståelse har lett till flertalet utbildningar, bland annat via, alternativa fristående utbildningar, gymnasialt, folkhögskola och universitet.
Jag är utbildad undersköterska, hälsokonsult, healer och medium.
I Mina utbildningar ingår bland annat:
Hälsokonsult för Maija Rusiniemi - Maijas Hälsokonsult,
Mentalt Mediumskap samt Bergsmeditationsledare för Terry Evans och Ingela Collin-Lendin på Creative Experiences AB.
Förutom det har jag läst  Att förstå och hantera stress, Psykologi och Sociologi på universitet, samt Personlig Utveckling genom Mental Träning på Skandinaviska Ledarhögskolan. Även  Kommunikation och Ledarskap med NVC som grund med Liv Larsson ~ Friare Liv


I mitt arbete som medium möts jag ofta av att andlighet är likställt med att vara medial, synsk osv, och visst kan andlighet innebära att man är medial men just andlighet är för mig så mycket mer, för mig handlar det inte alltid om att förmedla budskap från andevärlden. Det handlar om att leva ett medvetet liv i harmoni med sig själv och allt levande, att inspirera andra att göra detsamma och visa hur det är möjligt! Att jag sen har möjlighet att förmedla budskap är en extra bonus. 

Jag har levt med mediala upplevelser sen barnsben, ofta har jag inte kunnat förstå vad jag upplevt, trott att alla upplever samma men eftersom insåg att så inte var fallet och blev tyst för att smälta in. Detta resulterade i att jag inte alltid mådde så bra då en stor del av mig fick stå tillbaka. Så 24 år gammal började min resa med mig själv inåt för att hitta tillbaka till en plats inuti som var trygg och harmonisk. Lite visste jag att vad denna resa skulle ta med mig på. Och den fortsätter ännu. Mina utbildningar och kurser genom åren har lett till att jag insett att den röda tråden i allt mitt arbete som medium är självkännedom och personlig utveckling.


 

 Förbered dig för kommande äventyr

— Våga lita till dig själv  —